måndag 23 januari 2017

Hur tänkte man här?

Det är trevligt med Office365 och det finns många smarta funktioner, men ibland funderar jag över hur man tänkt runt designen.

Jag uppdaterade nyligen mitt Officepaket och med nya Office 365 följde också OneDrive. Då och då dyker det upp en röd pil i aktivitetsfältet. Jag associerar inte direkt röda pilar med något possitivt så de första gångerna den dök upp undersökte jag det genom att hålla muspekaren över pilen.När jag håller muspekaren över den röda pilen får jag anti-beskedet att det inte finns något som väntar på att laddas upp till min OneDrive. Hur tänkte man här egentligen? Det är lite som Homer Simpsons "Everything is OK alarm"...Man kan säga mycket om Apple, men när andra mobiltelefoner under många år fortsatte att kräva att man tryckte på "ok" eller "grön lur" efter att ha slagit in sin PIN-kod, förstod Apple att det fungerade precis lika bra att slå sina fyra siffror utan att därefter bekräfta med ett femte tryck på en knapp...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar