fredag 14 augusti 2015

Sommarjobb

Jag hoppas att du fått njuta av en lång och skön semester. Vädret har varit varierande men förhoppningsvis har du ändå fått tid att vila upp dig inför höstens utmaningar!

WeCloud har sommaren bland annat inneburit en rad nya funktioner i våra tjänster, två nya datacenter, förstärkt fokus på offentlig sektor, nya medarbetare, nya marknader och hundratals nya kunder från hela världen.

Efter att ha vuxit med raketfart i fyra år fick vi möjlighet att, med eget kapital, köpa majoriteten av ett danskt utvecklingsbolag med lång erfarenhet av EmailSecurity. Kort därefter började våra Nordiska konkurrenters nya Amerikanska ägare skära ned på personal och göra kostnadsbesparingar. Samtidigt fick vi på WeCloud, genom ett fördjupat partnerskap med Zscaler, möjlighet att integrera vår egenutvecklade tekniska plattform för EmailSecurity med Zscaler's globala InternetSecurity-plattform. Detta har i sin tur redan genererat mängder med nya partners och kunder.

Med så många spännande projekt på agendan, så många starka kundrelationer och så många duktiga medarbetare, så är det enkelt att tacka nej till sin egen avveckling, och istället sikta på fortsatt utveckling och tillväxt. WeCloud är precis där vi vill vara!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar